20140904_162628_resized

Over Plus Unit Service.

Plus Unit Service is al ruim 10 jaar, uw betrouwbare, merkonafhankelijke partner als het gaat om semipermanente huisvesting. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op partnerschap. Wij leveren een grote diversiteit aan diensten waarbij uw wensen, en het realiseren hiervan, centraal staan.

Vanaf klein onderhoud tot turn key projecten zijn wij dé partij; vanaf het 1e schetsontwerp tot de feitelijke oplevering. Met onze kennis dragen wij graag bij aan het realiseren van uw project waarbij budget, kwaliteit en planning te allen tijde de aandacht krijgen die ze verdienen.

Plus Unit Service kent een zogenaamde ‘platte’ organisatie waardoor wij met korte lijnen en een pragmatische aanpak op doortastende wijze uw vraagstukken invullen en oplossen.

Tijdelijke huisvesting vraagt vaak een snelle aanpak. Onze organisatie en strategische partners zijn hier volledig op ingericht.
Of het nu sober en functioneel moet zijn of dat er juist aandacht moet worden gegeven aan specifieke afwerkingsniveaus. Wij staan klaar voor u!